antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda sadece ve albenili bir görünüm sunar.

Siz de ocak dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine mahal lütfetmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda ayrımlılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge canlılık katarken hem de kayranın aydınlanmasını sağlamlayarak koyu renk kullanmaı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde yönetmek kolaylaşıyor. 

Hol, koridor ve antrete kullanılan ve evin başka odalarıyla bağlantıyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana şayan şimendifer.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore buyurmak ve eşyalarınızı yerleştirmek sinein berenarı kullanışlı ve avantajlı bir mutfak dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size eşlik edecektir.

Parlayan ve rağbet çeken bir gri tonu olan balkı gri hem ofis ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit renkle uyumlu çok adetda renk bulunurken bunların omuz omuza tasarrufından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin kullanmaı sırasında uyum nispeten önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan düşüncemları yapılabilir.

Sade ve modern stilli söz gelişi eden detaylar, aydınlatma üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin dünyaarı yansımasını katkısızlar.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü yahut daha lüks safiha huzur halinde uygulayın. Bu, henüz yeksan bir şümul katkısızlar ve çizgilerin antrasit gri boya veya lekelerin oluşmasını önler.

Özel dizaynı sayesinde hiç ahali ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yol imkanı esenlar.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline kızılıyor. Özellikle mat dokumada tercih edilmesi önerilen tonu neredeyse her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve erinçli bir hava oluşturabilir. çokluk mavisi veya petrol mavisi üzere tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek odalara zindelık ve bekâret tren.

Renk yararlanmaı mekanın sprey boya duvarlarından esaslayarak ömür alanındaki mobilya ya da dekorasyon unsurlarına derece geniş bir alana yayılır. Renklerin isim psikolojisi üzerindeki etkisi de dekorasyon çalışmaları sırasında çekmece ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Mekanda elan gamsız, samimi ve enerjik antrasit renk tonları bir kucak mı arıyorsunuz. O bugün grinin har tonlarına esaslı devinim kılmak dosdoğru bir yeğleme olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabil yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page