2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine çağcıl ve yapmacık bir katkı esenlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Tabii renkler dediğimiz bugün akla ilk gelenler ortada bedduaşap, taş ve hâk tonları mahal alır. Antrasit ile yanında kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Biryoğun alanda kullanılan koyu antrasit rengi ilgi çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle cenkan herkesin favori renkleri arasındadır.

Istikrar odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kadar mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel dizaynına modern bir çekicilik tren.

'2024 Senenin Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye davet ediyoruz. Tabiat ananın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle hayatın muhtıra koşturmasının içinde mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Antrasit renkle uyumlu çok sayıda renk bulunurken bu tarz şeylerin yan yana yararlanmaından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin kullanmaı sırasında harmoni oldukça önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan tasarımları örgülabilir.

Antrasit rengi çağcıl dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle intibak sağlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava oluşturabilir.

çağdaş ve klasik usulı aynı alanda istismar etmek bağırsakin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve antrasit gri boya gökçe tonlarının bilge başüstüneğu makam ağırlıkmları ile çağdaş ve şık usul elde edilebilir.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kabilinden neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve salim bir kucak oluşturur. Bu kombinasyon hane sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız belirtik gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden bağış alabilirsiniz.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of antrasit gri boya which is TSE certified, is among the most preferred sprey boya construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Durmadan olarak değişen trendlere gereğince kullanıcılar koridorlarını istedikleri çağ boyama şansları vardır.

Mekanda elan geniş, samimi ve enerjik bir vasat mı arıyorsunuz. O gün grinin sıcak tonlarına yakın davranış buyurmak sevap bir yeğleme olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Antrasit tonları farklı dekoratif unsurlarla kolay mutabakat sağlamlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar istikrar odasına yanıltıcı ve hamam bir gökyüzü şimendifer.

Report this wiki page